1. . Tävlingen pågår under perioden 13.03.17 till 15.05.17 och arrangeras av Barilla Sverige AB, Hälsingegatan 43, 113 85 Stockholm. Vid eventuella frågor kontakta oss via konsumentkontakt barillasverige@barilla.com.
 2. . Personer bosatta i Sverige som är över 18 år gamla äger rätt att delta i tävlingen. Anställda inom Barilla-koncernen har inte rätt att delta i tävlingen
 3. . För att delta i tävlingen ska du acceptera villkoren genom att fylla i dina uppgifter och godkänna nedan, samt köpa minst 1st Barilla pasta och kunna uppvisa kvitto för inköpet för perioden 13.03.17 till 15.05.17 vid förfrågan. Du tävlar genom att förbereda en pastarätt med eventuella tillbehör, fotografera din pastarätt, lägg upp bilden på din Instagram och tagga med #barillamatresa. För att tävla på Instagram måste du ha ett öppet Instagram-konto. Du kan tävla med flera bilder men bara vinna med ett bidrag.
 4. . De 5 deltagarna med de mest kreativa och inspirerande bilderna vinner en kulinarisk helg med matlagning, provsmakning och shopping i Parma, Italien, resa till Parma, Italien inklusive flyg från/till Stockholm, boende på 3-stjärnigt hotell och middagar till ett värde av 7000 kr per person. För mer utförligt program se http://www.academiabarilla.com/food-tours/gusto-shopping/default.aspx. Varje vinnare kan ta med sig 3 personer. Prisexempel baseras på 1 vuxen. Det går inte att byta ut vinsten mot kontanter. Datum för resan är 9-11:e juni, två nätter och tre dagar. Transport till och från flygplats i Sverige ingår ej
 5. . Vinnaren utses, när tävlingen har avslutats den 15.05.17, av en jury bestående av specialister i marknadsföring från Barilla och dess beslut kan inte överklagas. Juryn kommer att bedöma bidraget utifrån hur inspirerande och kreativt serveringsförslaget är. Vinnarna presenteras under V.20 på Barillas facebook-sida samt meddelas personligen via email.
 6. . Vinnarna har ej rätt att överlåta vinsten till någon annan. Vinnaren svarar för eventuell vinstskatt
 7. . De uppgifter som du lämnar om dig själv för deltagande i tävlingen kommer endast att behandlas i samband med administration av tävlingen. Denna information kommer att lagras i enlighet med personuppgiftslagen och om du begär rättelse av felaktiga personuppgifter eller önskar mer information kring behandling av dina personuppgifter ber vi dig kontakta oss på den adress som framgår av punkt 1.
 8. . Barilla tar inget ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka deltagandet eller slutresultatet i tävlingen.
 9. . Den tävlande försäkrar:
  - Att tävlingsbidraget är skapat av den tävlande och att denna innehar samtliga rättigheter till det.
  - Att tävlingsbidraget inte innehåller något som kan upplevs som stötande eller kränkande och inte heller innefattar något som strider mot svensk lag.
  - Att såvitt den tävlande känner till, tredje man inte kommer rikta något krav mot Barilla med anledning av tävlingsbidraget och Barillas nyttjande av detsamma efter tävlingen. Den tävlande åtar sig även att svara för eventuella krav som tredje man kan komma att rikta mot Barilla till följd av Barillas användning av tävlingsbidraget.