Fettuccine med Pesto Rosso och spenat
Svårighetsgrad: Medel
Tillagningstid: 20

VAD DU BEHÖVER
Barilla Fettuccine 320 g , Barilla Pesto Rosso 1 burk , Färsk Spenat (alt. Endiv eller mangold) 200 g , Stark Röd Chili 1 , Vitlöksklyfta 1 , Olivolja (extra jungfruolja) 1 msk , Några blad mejram
HUR DU GÖR

Värm en stor kastrull med lätt saltat vatten. Rensa den färska spenaten och strimla den grovt.. Hetta upp olivolja i en stekpanna, tillsätt vitlöksklyftan och den hackade chilin och sautera spenaten. Ta upp vitlöksklyftan och ställ stekpannan åt sidan. Koka pastan al dente och häll över den i en skål. Tillsätt peston, rovblasten och några droppar kokvatten så att såsen blir flytande. Blanda väl, garnera med färsk mejram och servera.