Penne Rigate med färska medelhavsgrönsaker och aromatiska örter
Svårighetsgrad: Medel
Tillagningstid: 20

VAD DU BEHÖVER
Barilla Penne Rigate 350 g , Aubergine 200 g , Zucchini 200 g , Färska Tomater 100 g , Morot 100 g , Skivad Lök ½ , Olivolja (extra jungfruolja) 4 msk , Knippe Rosmarin 1 , Några Blad Mynta Och Basilika , Parmigiano Reggiano , Salt Och Vitpeppar
HUR DU GÖR

Koka upp lätt saltat vatten. Skär grönsakerna i små tärningar. Hetta upp två matskedar olivolja i en stor teflonpanna och fräs först lökskivorna. Tillsätt sedan resten av grönsakerna och ett knippe rosmarin. Smaka av med salt och vitpeppar. Låt fräsa i fem minuter och tillsätt några droppar av pastavattnet om det behövs. Se till att grönsakerna behåller sin krispighet. Ta upp rosmarinen när allt är klart, tillsätt hackad persilja, några blad mynta och basilika och ställ stekpannan åt sidan. Koka pennen al dente i lätt saltat vatten. Låt rinna av och blanda med grönsakerna. Ringla över lite olivolja och toppa med riven parmesan. Servera.