De klassiska smakerna i många kombinationer

Spaghetti

Spaghetti

Spaghettin föddes i Neapel och fick 1842 sitt namn av Antonio Viviani, som tyckte att de påminde om små snörbitar.
Från början var de hela 50 centimeter långa, men med tiden, och på grund av att de tog så stor plats, klipptes de ner till nuvarande 25 centimeter.
Idag är Spaghetti n.5 Barilla en klassisk representant för Italien. Det finns ingen som kan motstå deras slingrande och eleganta form, och charmen i att vira upp dem runt gaffeln.

Spaghetti

Form

Spaghettins traditionella bredd och längd gör att kan de användas till de flesta recept, från traditionella till mer ovanliga. En tallrik spaghetti passar bra till alla tillfällen.

Användningstips

Serverade med Sugo al Pomodoro Barilla, olja och basilika, förhöjer de mytomspunna "N°5" vilken måltid som helst.
Om trattoriorna i det historiska kvarteret Trastevere i Rom serverar dem "alla puttanesca", ett aptitretande recept med tomat, ansjovis, svarta oliver och kapris, föreslår Barilla att du bejakar sommaren och provar dem med en härlig caprese på färsk, skuren tomat och buffelmozzarella, smaksatt med oregano och chili.
Den som tror att Spaghetti inte kan tillagas med ost kommer att bli bevisad om motsatsen när de provar ett recept på tomat och gorgonzola. En perfekt smakharmoni som är både söt och stark på samma gång.