Vilken meny väljer du idag?

Barilla kan även ge dig bra tips när du vill ha något mer än bara pasta. Här hittar du allt från aptitretare till efterrätter. Menyn är serverad.

Vegetarisk quiche, förrätter med zucchiniblommor, olika sorters kakor: menyer med smak av våren för att glömma den långa vintern.

??? AltTag ???
  • ??? AltTag ???

    Lantliga smaker från Basilicata

    Typiska rätter som tillagats med lokala produkter, allt från paprika och lammkött till hembakat bröd. Här får du ett exempel på en meny med alla de traditionella smakerna och aromerna från Basilicata. 
    Läs >
??? AltTag ???
??? AltTag ???
  • ??? AltTag ???

    Mat som ger dig energi

    En meny som ger dig massor med energi, och som gör fysisk träning till en perfekt anledning att njuta av goda och inbjudande smaker. 
    Läs >

Kalla pastarätter, goda sallader, auberginerullar, fruktsallader och glass; fräscha och läckra rätter som hör sommaren till.

??? AltTag ???
  • ??? AltTag ???

    Maten är serverad!

    En egen meny för barnen. En spännande blandning av färger och goda och näringsrika ingredienser, ökar barnens aptit. 
    Läs >
??? AltTag ???
  • ??? AltTag ???

    Smaker från Emilia Romagna

    Stekta gnocchi, balsamvinäger, sparris från Altedo och körsbär från Vignola, en äkta gastronomisk meny från Emilia Romagna. 
    Läs >
??? AltTag ???

Nya recept med svamp, nötter och tryffel, viltkött och sötsaker med kastanj: hösten är rätt tid för att upptäcka skogens alla läckerheter.

??? AltTag ???
  • ??? AltTag ???

    Höstlängtan

    När skogen övergår till de varma höstfärgerna och höljs i ett täcke av knastrande och färgrika löv, är det dags för svampsäsong. 
    Läs >
??? AltTag ???
  • ??? AltTag ???

    Abruzzo i hösttider

    De traditionellt lantliga recepten från Abruzzo passar särskilt bra under hösten: charkuterivaror, grillat lamm, hembakat bröd och mycket grönsaker. 
    Läs >
??? AltTag ???
  • ??? AltTag ???

    När löven faller

    I den här menyn är det skogens skatter som dominerar: en svampsallad följt av de underbart goda mafaldine med fondue av nötter och tryffel. Därefter kan man njuta av helstekt kyckling med patate alla vesuviana (potatis med tomat, vitlök och chillipeppar) och som avslutning på måltiden en kaka med ricotta- och amarettifyllning. 
    Läs >

Lasagne, köttstek, pajer, chokladkakor: ett urval av kraftiga och härliga smaker som värmer kropp och själ under kalla vinterdagar.

??? AltTag ???
??? AltTag ???
??? AltTag ???
  • ??? AltTag ???

    Nyårsmeny

    Årets mest magiska natt kräver en speciell meny, med lätta fiskrätter som passar utmärkt medan man inväntar det nya året.  
    Läs >

Hitta recept

Ingrediens:
cerca
mi sento fortunato
Avancerad sökning >

HITTA EN MENY

Typ av kök:
Säsong: