Spaghetti med Pesto alla Genovese, zucchini och ärtor

stampa

En grön och smakrik pastarätt med pesto, zucchini och ärtor

Recept med Grönsaker
Antal personer:
4
Svårighetsgrad:
Medel
Tillagningstid:
30'
Näringsinnehåll
för en portion pasta tillagad efter detta recept.

Energiinnehåll
549Kcal - 2295Kj
- Proteiner
13,5g
- Kolhydrater
58,4g
- Fett
26,6g

 
400 g
 Pesto alla Genovese Barilla
 
200 g
 Olivolja extra virgin
 
20 g
 Zucchini
 
150 g
 Ärtor
 
150 g

Tillagning

1

Koka Spaghettin i en gryta rikligt fylld med kokande vatten och lite salt.

1

Efter 4 minuter lägg i ärtorna i grytan tillsammans med den kokande spaghettin.

1

Låt sedan koka ytterligare 4 minuter.

1

Skär zucchinin i tunna skivor.

1

Lägg sedan zucchiniskivorna i en het stekpannan med olivolja och salt.

1

 Avsätt en slev av pastavatten innan avhällning.

1

Häll av spaghettin och ärtorna, lägg de sedan i en skål  tillsammans med Pesto alla Genovese och zucchini, vid behov addera en sked av det kokande pastavattnet för att underlätta omröringen.

1

Rör om försiktigt och server.

Hitta recept

Ingrediens:
cerca
mi sento fortunato
Avancerad sökning >