Barilla Glutenfri Spaghetti med karamelliserad rödlök och hela körsbärstomater, pinjekärnor och pecorino

stampa
Antal personer:
4
Svårighetsgrad:
Låg
Tillagningstid:
30'

 
400 g
 körsbärstomater
 
1 liter
 extra jungfruolja
 
4 msk
 salt
 
efter smak
 svartpeppar
 
efter smak
fint skivad  rödlök
 
2,5 dl
hackad  persilja
 
1 msk
riven  pecorino (ost)
 
3/4 dl
torrostade  pinjekärnor
 
3/4 dl

Tillagning

1

Sätt ugnen på 220 C° och koka upp en stor kastrull med vatten.

1

Vänd  körsbärstomaterna i 2 msk olivolja, salta och peppra efter smak.

1

Lägg sedan körsbärstomaterna på en plåt och ugnsrosta dem tills skalet får blåsor och blir mörkt.

1

Karamellisera under tiden rödlöken i 2 msk olivolja, salta och peppra och stek på medelgod värme i ca 10 minuter.

1

Tillsätt de ugnsrostade körsbärstomaterna till löken

1

Koka spaghettin i enlighet med anvisningarna på förpackningen. Spara 2 ½ dl av kokvattnet.

1

Häll av vattnet från spaghettin, vänd ner såsen och det sparade kokvattnet.

1

Dra bort spaghettin från värmen och vänd ner persiljan, osten och pinjekärnorna.

Hitta recept

Ingrediens:
cerca
mi sento fortunato
Avancerad sökning >