Vår-inspirerad spaghetti fullkorn med Pesto alla Genovese

stampa

En vår-inspirerad fullkornspasta med fräscha goda grönsaker som blandas med en smakrik grön Pesto alla Genovese.

Recept med Grönsaker
Antal personer:
4
Svårighetsgrad:
Låg
Tillagningstid:
30'
Näringsinnehåll
för en portion pasta tillagad efter detta recept.

Energiinnehåll
514Kcal - 2149Kj
- Proteiner
13,7g
- Kolhydrater
52,7g
- Fett
23g

 
400 g
 Pesto alla Genovese Barilla
 
200 g
 Morot
 
1 st
 Zucchini
 
1 st
 Ärtor
 
80 g
 Körsbärstomater
 
200 g

Tillagning

1

Skala moroten och skär den i små smala stavar. Skär sedan zucchinin på samma sätt.

1

Skölj och skiva körsbärstomaterna i fyra delar.

1

Koka fullkornsspaghettin i en kastrull rikligt med vatten och lite salt.

1

Lägg sedan i den skivade moroten, ärtorna samt zucchinin i samma vatten.

1

Låt koka ca 5 minuter tills spaghettin är al dente. 

1

Avsätt sedan en slev av pastavattnet innan avhällning, för att med hjälp av det enklare kunna röra ihop ingredienserna med pastan.

1

Häll av spaghettin och grönsakerna.

1

Tillsätt sedan pesto alla genovese, körsbärstomaterna tillsammans med några droppar av det kokande pastavattnet.

1

Rör om och servera.

Hitta recept

Ingrediens:
cerca
mi sento fortunato
Avancerad sökning >